Vakantiepark Normandie

Mocht u naar een historisch interessante bestemming willen reizen tijdens uw autovakantie, dan is een voordelig vakantieresort, bungalowpark, of vakantiepark in Normandië zeker iets voor u. Dit deel van Frankrijk speelde immers een belangrijke rol in de Tweede Wereldoorlog, aangezien hier de landing van de geallieerden op het strand plaatsvond. Reserveer gerust wat meer tijd om u hierin te verdiepen, want daar zijn mogelijkheden genoeg voor in de buurt van uw vakantiepark in Normandië. Boek een plekje en bereid u voor op uw autovakantie in het noordwesten van Frankrijk!

 • Heerlijk eten en drinken in uw vakantiepark in Normandië

  Helemaal in het noordwestelijke deel van Frankrijk, dicht bij het Kanaal, ligt uw vakantiepark in Normandië. Aan de benedenloop van de Seine ligt Hoog-Normandië en ten westen daarvan ligt Laag-Normandië waarvan ook het schiereiland Cotentin onderdeel uitmaakt. De naam van de regio herinnert nog aan de Noormannen die in de middeleeuwen de macht over dit gebied hadden. Uit die tijd stamt nog de typische Normandische streektaal, maar slechts weinig mensen spreken deze taal nog. Mocht u in uw vakantiepark in Normandië willen genieten van plaatselijke gerechten en dranken, dan boft u. Normandië staat namelijk bekend om zijn kazen (camembert, Livarot en pont l’Évêque) en zijn dranken (calvados en cider).

  Vele musea vlakbij uw vakantiepark in Normandië

  Wanneer u een uitstapje maakt vanuit uw vakantiepark in Normandië naar de hoofdstad Rouen, zullen de indrukwekkende bezienswaardigheden u niet ontgaan. De kathedraal Notre-Dame en het Gros-Horloge zijn de bekendste, maar ook het kunstmuseum en haven- en scheepvaartmuseum moet u zeker gezien hebben voor u weer terug gaat naar uw vakantiepark in Normandië.

Kies uit 3 vakantieparken in Frankrijk - Normandië

Gezocht op:

De bestemming is toegevoegd aan uw favorieten.

De volgende resultaten worden op dit moment vergeleken:

<<<1>>>
Vakantiepark Omaha Beachhttp://www.vacanceselect.nl/vakantiepark/frankrijk/normandie/vakantiepark-omaha-beach/50511/VakantieparkVakantieparkFrankrijkNormandiëColleville-sur-Merhttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/F-14710_2A_001.jpgVakantiepark Le Domaine de la Cornichehttp://www.vacanceselect.nl/vakantiepark/frankrijk/normandie/vakantiepark-le-domaine-de-la-corniche/50530/VakantieparkVakantieparkFrankrijkNormandiëAubervillehttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/F-14640_1A_001.jpgVakantiepark Le Pré Marinhttp://www.vacanceselect.nl/vakantiepark/frankrijk/normandie/vakantiepark-le-pre-marin/727/VakantieparkVakantieparkFrankrijkNormandiëSotteville sur Merhttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/F-76740_2_011.jpg
Nazomeren
Vakantieparken Hip en Trendy
Kies je vakantiepark
Parken pret voor ieder budget!
Huisdieren toegestaan
Weekendje weg
Het Nationale Campingonderzoek 2014

Legenda

 • Camping
 • Vakantiepark
 • Huis/villa
 • Rondreizen
 • Meerdere bestemmingen