Vakantiepark Moezel

De mooiste streek in Duitsland om na uw autovakantie heerlijk uit te rusten in een voordelig vakantiepark? Moezel natuurlijk! Boek er dus gerust een accommodatie in een vakantieresort of een bungalowpark, ook als u nog nooit in deze regio bent geweest. De heerlijke wijnen en de prachtige steden zijn alleen al reden genoeg om te kiezen voor een vakantiepark in de Moezel. Reserveer dus snel!

 • Wijntje erbij op uw vakantiepark in de Moezel

  De twee Duitse deelstaten waarin uw vakantiepark in de Moezel zich kan bevinden zijn Rijnland-Palts en Saarland. De Duitsers noemen de Moezelstreek Mosel-Saar-Ruwer, en dat is tevens ook de naam van de wijnstreek die gelegen is rond de rivieren de Moezel, de Saar en de Ruwe. Grote bekendheid genieten de wijnen van de Riesling, Elbling en Müller-Thurgau druiven, dus het zou ons niets verbazen als u daar eens een glaasje van neemt tijdens uw verblijf in een vakantiepark in de Moezel.

  Overal steden rondom uw vakantiepark in de Moezel

  Rondom uw vakantiepark in de Moezel liggen veel Duitse steden, waarvan de meeste aan de rivier de Moezel gevestigd zijn. Konz, Trier, Kues, Schweich, Leiwen, Zell, Piesport, Traben, Dieblich en Koblenz... u zult ogen tekort komen om ze allemaal van binnen en buiten te kunnen zien. Aan stedentrips vanaf uw vakantiepark in de Moezel dus geen gebrek. Koblenz is een populaire stad voor toeristen, mede dankzij de vele bruggen die hier te vinden zijn. De oudste nog gebruikte brug is de Balduinbrug uit de veertiende eeuw, maar er zijn in Koblenz zelfs nog resten gevonden van een Romeinse brug over de Rijn uit de eerste eeuw voor onze jaartelling.

1 vakantiepark gevonden in Duitsland - Moezel

Gezocht op:

De bestemming is toegevoegd aan uw favorieten.

De volgende resultaten worden op dit moment vergeleken:

<<<1>>>
Vakantiepark Ferienresort Cochemhttp://www.vacanceselect.nl/vakantiepark/duitsland/moezel/vakantiepark-ferienresort-cochem/1912/VakantieparkVakantieparkDuitslandMoezelMoselhöhe Ediger-Ellerhttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/D-56814_3A_027.jpg
Nazomeren
Herfstvakantie
Vakantieparken Hip en Trendy
Kies je vakantiepark
Parken pret voor ieder budget!
Huisdieren toegestaan
Weekendje weg
Het Nationale Campingonderzoek 2014

Legenda

 • Camping
 • Vakantiepark
 • Huis/villa
 • Rondreizen
 • Meerdere bestemmingen