Vakantiehuis Costa Brava

Wat is de populairste regio in Spanje voor een vakantiehuis? Costa Brava, inderdaad. Als u ooit al eens in Lloret de Mar of Blanes bent geweest, dan weet u hoeveel vakantiehuisjes er in deze regio te vinden zijn. En het lijkt wel alsof elk vakantiehuisje uniek is: er is keuze uit een bungalow, een ruime vakantiewoning en zelfs een chalet. Veel mensen weten echter niet dat er buiten op het strand liggen en uitgaan nog veel meer te beleven valt aan de Spaanse kust. Boek dus snel uw vakantiehuis aan de Costa Brava en ontdek het andere Spanje!

 • Cultuurschatten ontdekken vlakbij uw vakantiehuis aan de Costa Brava

  Laat u niet afschrikken door te denken dat elk vakantiehuis aan de Costa Brava door een kudde luidruchtige toeristen bewoond wordt, want dat is niet zo. Er zijn namelijk genoeg mensen die weten wat dit gedeelte van de Spaanse kust nog meer te bieden heeft. Zij boeken juist een vakantiehuis aan de Costa Brava om de cultuur, de natuur en de geschiedenis van de regio te bewonderen. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld naar het oude vissersstadje Llançà gaan, om van daaruit excursies te maken naar natuurparken. Of u gaat naar Sant Feliu de Guíxols met zijn schitterende Benedictijnenklooster uit 1723.

  De schitterende natuur rondom uw vakantiehuis aan de Costa Brava

  Wilt u eens een wandeltocht maken vanuit uw vakantiehuis aan de Costa Brava? Ga dan eens naar het vissersdorp Roses, waar kant en klare kustwandelroutes, olijvenroutes en zelfs een megalietenroute beschikbaar zijn. Hier vindt u eveneens het beschermde natuurgebied Parc Natural del Cap de Creus. U wist vast niet dat er zo veel natuur te vinden was rondom uw vakantiehuis aan de Costa Brava!

  De ideale regio voor een vakantiehuis met zwembad: Costa Brava!

  Het vissersdorp Roses (daar Rosas genoemd) is een goede plek voor een vakantiewoning aan de Costa Brava. Hetzelfde geldt voor L’Estartit, L’Escala en Empuriabravia, die allemaal in de Baai van Rosas te vinden zijn. Mocht u een vakantiehuis met zwembad aan de Costa Brava willen boeken, dan is Calonge wellicht iets voor u. Deze kleine gemeente in Noord Spanje is bij liefhebbers bekend om zijn prachtige omgeving. Veel plezier gewenst!

0 vakantiehuizen gevonden in Spanje - Costa Brava

Gezocht op:

De bestemming is toegevoegd aan uw favorieten.

De volgende resultaten worden op dit moment vergeleken: