Vakantie Noord Duitsland

Veel mensen reizen voor hun vakantie Noord Duitsland binnen en zoeken daar een van de vele vakantiebestemmingen op. Liefhebbers van havensteden worden zo blij als een kind van Hamburg, Flensburg, Kiel en Rostock, maar ook voor iedereen die van cultuur houdt is een vakantiereis naar Noord Duitsland de moeite waard. Met de auto reis je vrij makkelijk vanuit ons land naar de plaats van bestemming, zodat uw vakantie in Noord Duitsland al snel kan beginnen.

 • Hamburg, de grootste stad in Noord Duitsland

  De Vrijstad en Hanzestad Hamburg is de op één na grootste stad van Duitsland en bovendien de grootste havenstad. Als u tijdens uw vakantie Noord Duitsland aandoet, is het dan ook zeker aan te raden om deze metropool te bezoeken. Na de bombardementen van de Tweede Wereldoorlog zijn nog een aantal oude gebouwen overgebleven, zoals de torens van de vijf hoofdkerken en de toren van het uit 1897 daterende raadhuis. De toren van de Sint-Michaelskerk van halverwege de 18e eeuw is het symbool van de stad. Ook de Speicherstadt, een uitgebreid complex van op palen gebouwde pakhuizen uit de 19e eeuw, is een bijzondere bezienswaardigheid. U vindt het op een eiland in de rivier de Elbe die door de stad stroomt. Als u lekker wilt stappen kunt u terecht in de populaire uitgaanswijk Sankt Pauli.

  Overige stedentips voor uw vakantie in Noord Duitsland

  Flensburg is een mooie stad met monumentale kerken in baksteengotiek. De stad is gelegen in een heuvelachtig gebied rond de Flensburger Fjord, een fjord van 50 kilometer lang die uitmondt in de Oostzee. Lübeck is een Hanzestad met een historische binnenstad waar talloze monumenten te vinden zijn, zoals drie stadspoorten en resten van de stadsmuur. Rostock heeft een stadhuis en verschillende kerken die stammen uit de 13e eeuw.

Kies uit 5 vakanties in Duitsland - Noord Duitsland

Gezocht op:

De bestemming is toegevoegd aan uw favorieten.

De volgende resultaten worden op dit moment vergeleken:

Camping am Blanksee

Duitsland - Noord Duitsland - Klein Pankow

Informatie

 • Familiecamping!
 • Speeltuintje voor de kinderen
 • Gelegen aan de rand van een meer
 • Wandel en fietsroutes in de omgeving
 • Bezoek Parchim, Lübz, Plau en Schwerin!
> Tendi Safaritent, max. 6 personen
 • Wasmachines Wasmachines
 • WIFI (internet) aanwezig WIFI (internet) aanwezig
 • Rust, ruimte en natuur Rust, ruimte en natuur
 • Volop kinderavontuur Volop kinderavontuur

Aantal klantwaarderingen :

Camping am Blanksee

<<<1>>>
Camping am Blankseehttp://www.vacanceselect.nl/camping/duitsland/noord-duitsland/camping-am-blanksee/3936/CampingCampingDuitslandNoord DuitslandKlein Pankowhttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/D-19376_1A_001.jpgVakantiepark Van der Valk Resort Linstowhttp://www.vacanceselect.nl/vakantiepark/duitsland/noord-duitsland/vakantiepark-van-der-valk-resort-linstow/3798/VakantieparkVakantieparkDuitslandNoord DuitslandLinstowhttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/D-18292_1A_034.jpgVakantiepark Natur-Ferienpark Am Holsterturmhttp://www.vacanceselect.nl/vakantiepark/duitsland/noord-duitsland/vakantiepark-natur-ferienpark-am-holsterturm/106/VakantieparkVakantieparkDuitslandNoord DuitslandNieheimhttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/D-33039_2A_022.jpgCamping Tillessenseehttp://www.vacanceselect.nl/camping/duitsland/noord-duitsland/camping-tillessensee/4194/CampingCampingDuitslandNoord DuitslandDorstenhttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/D-46282_1A_030.jpgVakantiepark Heideseehttp://www.vacanceselect.nl/vakantiepark/duitsland/noord-duitsland/vakantiepark-heidesee/100/VakantieparkVakantieparkDuitslandNoord DuitslandFassberg-Oberohe/Lüneburger Heidehttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/D-29328_2A_047.jpg
Nazomeren op een vakantiepark in Zuid-Europa
Vroegboeken 2015
Herfstvakantie
Bijzonder overnachten
Het Nationale Campingonderzoek 2014

Legenda

 • Camping
 • Vakantiepark
 • Huis/villa
 • Rondreizen
 • Meerdere bestemmingen