Camping Corsica

U wilt verblijven in een vakantieresort of kamperen met uw eigen tent, maar u wilt eens een andere vestigingsplaats voor uw camping? Corsica is in dat geval de ideale bestemming voor dit jaar en nog vele daarop volgende kampeervakanties. Het eiland in de Middellandse Zee heeft een ruime keuze aan campings en wordt door haar veelzijdigheid steeds populairder. Zoek dus snel uw ideale camping op Corsica uit en boek nu!

 • Natuur en cultuur rondom uw camping op Corsica

  Uw camping op Corsica bevindt zich waarschijnlijk in de bergen, want het hele eiland heeft een bergachtige structuur, met een hoogste punt van 2710 meter. Niet alleen voor liefhebbers van berglandschappen kunnen zich uitstekend vermaken op Corsica, maar ook iedereen die van de natuur houdt kan er goed terecht. Zo is er het Nationaal Park Scandola te vinden op Corsica, met een heleboel zeldzame plantensoorten. Ook het oudheidkundige park Filitosa is een aanrader, net als de Genuese torens en bruggetjes en de vele stadjes met burchten en citadellen, zoals die in Corte, Ajaccio, Bonifacio en Calvi. Zo ziet u maar dat er heel wat te beleven valt buiten uw camping op Corsica!

  De stad in vanaf uw camping op Corsica

  Wilt u een stedentrip maken vanaf uw camping op Corsica dan is de hoofdstad Ajaccio zeker een aanrader en niet alleen omdat hier keizer Napoleon en zijn broer Lodewijk Napoleon, de koning van Holland, geboren zijn. Dat is echter wel de reden dat er in Ajaccio veel beelden van Napoleon te vinden zijn. Wat u er ook veel zult zien zijn diverse kapellen, die net als de kathedraal schitterend zijn gebouwd.

1 camping gevonden in Frankrijk - Corsica

Gezocht op:

De bestemming is toegevoegd aan uw favorieten.

De volgende resultaten worden op dit moment vergeleken:

<<<1>>>
Camping Perla di Marehttp://www.vacanceselect.nl/camping/frankrijk/corsica/camping-perla-di-mare/424/CampingCampingFrankrijkCorsicaGhisonacciahttp://cdn.vacanceselect.nl/media/photo/Thumbnail/F-20240_2A_040.jpg
Aanbieding van de week
Aanbieding van de week
Selectcamp camping Beach Garden ****
Stacaravan, max. 6 personen
Boek nu voor 1 december en profiteer van vroegboekkorting tot 30%!
za 16 mei 2015 - 7 nachten
Vanaf € 231
Vroegboeken 2015
Nazomeren op de camping
Glamping
Huisdieren toegestaan op de camping
Campingpret voor ieder budget!
Het Nationale Campingonderzoek 2014

Legenda

 • Camping
 • Vakantiepark
 • Huis/villa
 • Rondreizen
 • Meerdere bestemmingen