Camping Zwarte Woud

Wanneer u eens iets anders wilt dan het zoveelste vakantieresort, dan is kamperen in uw eigen tent (of een gehuurde tent) een goed alternatief. Maar dan begint het zoeken naar de juiste camping. Zwarte Woud is een Duitse regio boordevol campings, dus voor de beste kampeervakanties moet u hier zijn! Zoek dus snel naar uw ideale camping in het Zwarte Woud.

  • Dichte bebossing rond uw camping in het Zwarte Woud

    Uw camping in het Zwarte Woud bevindt zich in het zuiden van Duitsland in het gebied dat zij Schwarzwald noemen. Het dankt zijn naam aan de zeer dichte bebossing, maar het is ook nog eens het grootste middelgebergte van Duitsland. U kunt dus zowel de bossen als de bergen in als u eens van uw camping in het Zwarte Woud af wilt. Het zullen vooral dennenbomen en sparbomen zijn die u tegenkomt tijdens wandeltochten, want die bedekken bijna het hele gebied. Samen met de andere natuurliefhebbers die u onderweg tegenkomt zult u ontdekken waarom de Romeinen dit soms ondoordringbare gebied het Zwarte Woud noemden...

    De hoogte in vanaf uw camping in het Zwarte Woud

    Hoe hoog uw camping in het Zwarte Woud zich ook in de bergen bevindt, het kan altijd hoger. Hoger dan de 1493 die de Feldberg meet, wordt het echter niet in het Zwarte Woud. Als u er in de buurt bent, kunt u zich makkelijk voorstellen waarom dit het op één na grootste skigebied van Duitsland is. Het gebied rond de Feldberg telt maar liefst 50 kilometer aan skipistes en niet minder dan 28 skiliften.

0 campings gevonden in Duitsland - Zwarte Woud

Gezocht op:

De bestemming is toegevoegd aan uw favorieten.

De volgende resultaten worden op dit moment vergeleken: