Stacaravans

Stacaravans

Compleet ingerichte stacaravans

U bent op zoek naar een stacaravan voor uw vakantie? Vacanceselect biedt een grote selectie aan campings waar u van uw vakantie kunt genieten in een stacaravan. Onze compleet ingerichte stacaravans zijn al vele jaren geliefd bij onze trouwe gasten. Voor optimaal genieten zijn er extra ruime stacaravans. Alle stacaravans hebben een praktische indeling en zijn voorzien van allerlei luxe om uw vakantie nog aangenamer te maken. Veel van de stacaravans beschikken over airco, televisie, magnetron en een houten terras met luifel. De stacaravans van Vacanceselect staan voor optimaal comfort: het zal u aan niets ontbreken!

Boek uw vakantie in een stacaravan

De stacaravans zijn opgedeeld in categorieën: Comfort, Deluxe en Exclusive. Het verschil in categorieën is bepaald aan de hand van het aantal slaapkamers en de voorzieningen die u treft in de stacaravan.

Stacaravans van onze huismerken Selectcamp en Camp2Relax zijn naar eigen ontwerp, naar wens van de Europese vakantieganger. Dat merkt u meteen in verschillende details, zoals de extra lange bedden, de ruime leefruimte en de extra grote douchecabine!

Meer informatie hierover vindt u bij de beschrijvingen van de desbetreffende types in het linkermenu.


Aanbieding van de week
Selectcamp camping Le Serignan Plage *****
Stacaravan, max. 6 personen
1 Gratis nacht bij een verblijf van 7 nachten in de periode tot 05/07 na 23/08
do 01 mei 2014 - 2 nachten
Vanaf € 96
Profiteer nu van vroegboekkorting!
Last minute meivakantie
Top 10 meest geboekt
Nieuwe campings
Kijk naar de wedstrijden van het WK 2014 op vakantie!
Bijzonder overnachten
Smaak en Stijl Italië evenement
Mijn Vacanceselect
Autorondreizen
Services
Social media
Vacanceselect blog